Elisa Wørmann

Jeg er 38 år, mor til to og gift.

Indehaver af Wørmann Hesteterapi.

Uddannet pædagog med over 14 års erfaring, uddannet hestemassør samt hesteassisteret terapeut.


Wørmann Hesteterapi

Denne virksomhed, startede som en drøm, der nu føres ud i livet. Jeg har gennem mine mange år som pædagog, haft meget svært ved, at være i faget. Da jeg aldrig har kunne levere 100% det jeg gerne ville, grundet dårlig normering - økonomi mm og det har derfor ofte været svært, at kunne stå på mål for mit fag. Derfor har jeg valgt, at starte mit eget, hvor jeg kan kombinere min passion for heste og dyr i det hele taget med mit ønske om at kunne hjælpe børn, unge og voksne gennem det pædagogiske. Wørmann Hesteterapi rummer både velvære for mennesker såvel som heste. Der tilbydes hestemassage, med tiden lysterapi samt kst ( kranio sakral terapi ) Endvidere er der en håndfuld af tilbud til børn/unge, til ryttere samt til voksne - fælles for alle er et tilbud om hjælp, med hvad end vanskeligheder man står med i livet. læs mere om hvad vi tilbyder i de enkelte afsnit.


Jeg har personligt, både været igennem en depression, kæmpet med stress, angst og oven i det hele diagnosticeret med ADHD i en alder af 37 år. Så jeg har en stor og dybdegående forståelse for udfordringer i livet, som jeg nu bruger i mit arbejde med alle der kommer min vej.

Ønsker du undervisning i basis dressur eller spring, tilbyder vi også det, sammen vores dygtige underviser og samarbejdspartner.

Sara Dagmar Strøm Lundum

  • Solhøjgård


Gurrevej 340b 3000 Helsingør / Gurre.

Det er her vi fysisk holder til med hestene, hvor vi tilbyder hesteassisteret terapi, i de smukkeste omgivelser.Virksomhedens officielle adresse, Smedebakken 29, er der vi er registreret, der hvor "kontoret/administrationen" ligger.

Solhøjgård
Solhøjgård
Solhøjgård
Solhøjgård
Solhøjgård
Solhøjgård
Solhøjgård

Terapi- og sponsorheste

Carmen

Hun ejes af Sara Dagmar Strøm Lundum

Sammen danner de et stærkt og harmonisk par, der flyver fremad i showjump verdenen.

Wørmann Hesteterapi er den stolte sponsor, på deres eventyr.

El Neiro til dagligt kaldt Krølle. Han er en 14-årig OX Araber, der størstedelen af sit liv har været distance hest. Han har været til et utal af stævner diverse steder i norden. Nu nyder han sit semi pensionistliv, som terapihest hos os.

Lærkebjergs Coco

Hun ejes af Heidi Wørmann Enna.

Coco er ung, startede hendes første stævner i 2020, med et stort potentiale.

Wørmann Hesteterapi følger spændt deres fremtid, som stolt sponsor.